Den matek 12. 5. | Až do 5. 5. na nákup využij – 15 % slevový kód DEKUJITI. Udělej si radost, kód platí na všechny šperky!

Jak rozumět svému horoskopu I — Poznej všechny části sebe sama

 

Hledáš v horoskopu inspiraci, vedení, anebo máš zkrátka ráda metody, které tě dokážou přiblížit k sobě samé?⁠ Chtěla bys hlouběji porozumět poselství hvězd? Jestli bys svůj horoskop chtěla znát na hlubší úrovni, tak tě určitě osloví náš nový příspěvkový seriál Jak rozumět svému horoskopu, který jsme připravily ve spolupráci s astroložkou Terezou Pokornou.



Vydej se s námi na dobrodružnou jízdu až ke hvězdám! Krok za krokem tě provedeme výkladem celého horoskopu. Zjistíš, jak z něj vyčíst, jaká jsou tvá stěžejní životní témata vyplývající z jedinečných planetárních konstelací, kde jsou potenciály a výzvy, jaké typy vztahů přitahuješ, jaké typy činností ti budou sedět a co naopak vůbec ne, jak to máš s financemi, dětmi, zdravím či cestováním. Naučíme tě, jak se orientovat v horoskopu svém a samozřejmě i ostatních. Znát potřebuješ jen datum, místo a čas svého narození.

Jsou všichni Raci stejní?

Vůbec nejznámější částí astrologie jsou jednotlivá znamení horoskopu. Snad každý už někdy nahlédl do charakteristik jednotlivých znamení a položil si otázku, jestli to na něj "sedí". Možná ti párkrát proletělo hlavou, že přece nemohou být všichni narození v tom stejném znamení stejní..!

Naše znamení horoskopu (neboli sluneční znamení) se určuje podle polohy Slunce v době našeho narození a je jen jedním z mnoha aspektů komplexního astrologického rozboru.

"Může se stát, že i když jsi znamením třeba Blíženec, bude na tebe více sedět charakteristika Vah a Kozoroha."
— Tereza Pokorná, astroložka

Proč tomu tak je? Zjednodušeně proto, že určitá znamení horoskopu můžeš mít obsazená velkým množstvím planet nebo světel. Platí, že to znamení, které je ve tvém horoskopu výrazně obsazeno, je pro tebe možná ještě více důležité než poloha tvého Slunce. I z toho důvodu se hodí znát popis jednotlivých astrologických archetypů od Berana až po Ryby!⁠



Poznej všech 12 znamení

Pojď se s námi v následujících 12 týdnech seznámit s vlastnostmi všech 12 znamení. Zaměříme se na popis těch kvalit, které jsou pro daná znamení typická, ale i na to, co bys o jednotlivých znameních vůbec neřekla. Poznej znamení zodiaku podrobně a tak, jak je možná neznáš. Třeba se setkáš s nějakou částí své duše, o které jsi vědomě neměla ponětí.

Po 12 znameních se dále pustíme do výkladu celého tvého horoskopu včetně všech jeho domů, planet i aspektů.⁠ Nový článek bude vycházet každé úterý v 18:00 a v dalším článku si blíže posvítíme na archetyp znamení Berana.