Garance doručení na Den matek se z důvodu státního svátku vztahuje jen na objednávky přijaté a zaplacené do pondělí 6. 5. | Děkujeme za pochopení!

Jak rozumět svému horoskopu II — Archetyp Berana

 

Beran je energické znamení, které se nebojí jít hlavou proti zdi. Pokud je při síle, překypuje ohnivou energií, šarmem, tvůrčím myšlením. Dokáže být štedrý, vřelý, ale i neúprosný.



Partnerky mužů Beranů se vedle svého muže mohou cítit jako opravdové princezny, pokud se rozhodne pro lásku s nimi. Ženy se silně obsazeným archetypem Berana jsou zase přímé, živé, rozhodné a romantické, schopné zvládnout a zařídit cokoli na světě.
 

"Vládnoucí planetou Berana je Mars, který je idealista a egoista zároveň."
— Tereza Pokorná, astroložka

Tam, kde se v tvém horoskopu nachází znamení Berana, jsou také tvé výzvy, se kterými se budeš muset vědomě vypořádat. Zajímá tě, jak výrazně je u tebe oblast Berana obsazená? Tak na této stránce zadej datum, čas a místo svého narození a vygeneruj si obrázek svého horoskopu. Archetyp Berana znázorňuje tento symbol: ♈️

Kde máš Berana ve svém horoskopu ty?

Čím vice planet máš v tomto znamení, tím více budeš mít v životě témat, vůči kterým se budeš chtít nějak vymezit. Hojně obsazená část Berana v horoskopu ukazuje na člověka, který se dost možná setká s více životními překážkami a náročnými tématy. Na druhou stranu má ale potenciál dokázat v životě mnoho, vést a inspirovat lidi, vymýšlet a dotahovat projekty. Beran představuje mimořádnou životní energii, náboj a charisma.

Užij si své dary, které ti propůjčuje archetyp Berana!

 

P. S. Šperky pro tohle znamení najdeš tady: