Garance doručení na Den matek se z důvodu státního svátku vztahuje jen na objednávky přijaté a zaplacené do pondělí 6. 5. | Děkujeme za pochopení!

Jak rozumět svému horoskopu III | Archetyp Býka

 

Býk, to je rozený požitkář. Vládnoucí planeta tohoto znamení je Venuše, která kouzelným proutkem zařídí, že v době vlády tohoto znamení rozkvete celý svět.⁠



Ženy zrozené v tomto znamení jsou mocné jako příroda sama a mají k ní přirozeně blízko. Muži Býci zase mají dar materializovat, jako by měli schopnost proměnit každý záměr a myšlenku v něco reálného. Typickými býčími vlastnostmi jsou praktičnost, dobrosrdečnost, jistá přízemnost, ale také dar vychutnávat si život plnými doušky.

Kde máš ve svém horoskopu Býka ty?

Na této stránce se můžeš podívat, jak výrazně obsazená je oblast Býka ve tvém horoskopu. Potřebuješ znát pouze datum, čas a místo svého narození.⁠ Symbol Býka vypadá takto: ♉️

Čím výraznější a planetami obsazenější je u tebe tento archetyp, tím více jsou pro tebe v životě podstatná témata jako tvůj rod a nejužší rodina, kořeny, vztah k rodné zemi, národ, ale také snaha proniknout k podstatě věci. Může se stát, že v životě hledáš prožitky a požitky, anebo je pro tebe naopak těžké, dovolit si život užívat.

"Může pro tebe být důležité mít stabilní domov, toužit po životě v přírodě, anebo se naopak cítit vykořeněná.⁠"
— Tereza Pokorná, astroložka

Tato všechna a ještě mnohá další témata představuje znamení Býka. Nahlédni, co přináší tento archetyp tobě samotné!


P. S. Šperky pro ženu s výrazně obsazeným archetypem Býka najdeš tady: