Garance doručení na Den matek se z důvodu státního svátku vztahuje jen na objednávky přijaté a zaplacené do pondělí 6. 5. | Děkujeme za pochopení!

Jak rozumět svému horoskopu IV | Archetyp Blíženců

 

Blíženci jsou vzdušné znamení plné dynamiky a pohybu. Pravděpodobně nenajdeš komunikativnější bytosti, které mají schopnost networkingu a propojování lidí od narození přirozeně v krvi.



Zrozenci se silně obsazeným archetypem Blíženců jsou lidé, kterých je všude plno a dost možná mají i tendenci, vymluvit ostatním díru do hlavy.


Ženy se silně obsazenou částí Blíženců jsou mimořádně okouzlující, akční, často milují cestování, ale také dovedou být pořádně náladové. Když někdy zalžou, dovedou o alternativní realitě přesvědčit i sebe sama. Muži Blíženci jsou mistři diplomacie a vyjednávání, jsou obratní a flexibilní.

"Pokud je ale archetyp Blíženců v horoskopu muže náročně aspektován, může mít tendence podléhat kouzlu žen a bude přísahat, že upřímně miluje každou z dam svého srdce."
— Tereza Pokorná, astroložka
 

Na této stránce se můžeš podívat, jak výrazně obsazená je oblast Býka ve tvém horoskopu. Potřebuješ znát pouze datum, čas a místo svého narození.⁠ V horoskopu hledej tento symbol: ♊️

Je obsazen mnoha planetami, anebo je úplně prázdný? Podle toho poznáš, jak moc se tě charakteristika tohoto znamení týká. V oblasti Blíženců je klíč k ovládnutí daru řeči, k předávání znalostí, komunikaci anebo v tom, naučit se být upřímný a laskavý k sobě i ostatním. 🙂⁠




P. S. Šperky pro ženu s výrazně obsazeným archetypem Blíženců najdeš tady: