Jak a proč energeticky čistit šperky?

 

Věděla jsi, že Palo Santo můžeš využít k energetickému očišťování šperků? Většina kamenů do sebe pohlcuje negativní energii z okolního prostředí (a samozřejmě i z tebe, pokud šperky s kameny nosíš:), a proto je dobré je pravidelně energeticky čistit. To je také jeden z důvodů, proč máme voňavé dřívko Palo Santo v nabídce.

Já osobně na Palo Santo nedám dopustit a oblíbila jsem si ho nejvíc ze všech vykuřovadel. Používám ho nejen k čistění šperků a kamenů, ale také k energetické očistě domova a sebe sama. Dřevo posvátného stromu Palo Santo (v překladu "posvátné dřevo") má v Jižní Americe nesmírný spirituální význam a je odpradávna používáno pro své magické, očistné a léčebné účely. Místní šamani pálí toto dřevo před léčebnými rituály, kouř slouží k zahnání neštěstí a pohrom a odstraňuje otisky negativních energií

Pokud si chceš účinky Pala Santa otestovat na vlastní kůži, doporučuju se jím očistit po hádce, když se cítíš ublížená nebo plná vzteku. :) Palo Santo ti přinese úlevu tak rychle, že o jeho účincích nebudeš už nikdy pochybovat.

Nepřeháním, když řeknu, že vůně Palo Santa je doslova smyslovým požitkem! Palo Santo navozuje klidnou atmosféru, zvýšuje citlivost k jemnohmotným vibracím a je vhodné k meditaci. Spálením malého kousku dřeva vytvoříš klidné prostředí, které vede k uvolněnému stavu ducha i mysli. Palo Santo působí také jako afrodiziakum. Večer ho můžeš použít v ložnici pro prohloubení intimního spojení při milování. Pomáhá nás propojit s láskou a zvyšuje schopnost dávat ji a přijímat. Dřevo má sladce kokosovou dřevitou vůni. Vůně je příjemná a nasládlá a jako bonus na závěr.. na hmyz působí repelentně!

A jak tedy na šperkovou očistu?

1. Dřívko zapal nad plamenem svíčky a pak jím zatřes a uhas plamen.

2. Šperk s kamenem podrž nad dřívkem a nechej ho omývat kouřem.

3. Tvůj šperk je očištěn. Kouřem můžeš také ofouknout sebe nebo s ním jednoduše chodit po bytě a očišťovat místnosti od negativních energií.

A to je vše. Užij si vůni Palo Santa, se všemi jejími blahodárnými účinky, a pokud ho ještě nemáš, najdeš ho TADY.

 

•  ♥  •