Tipy na vánoční dárky, které zahřejí u srdce

 

Vánoce už nám pomalu ale jistě klepou na dveře. Pokud své blízké chceš obdarovat více než dárkem, jsi u nás správně. Daruj talisman s hlubším významem, který obdarovanou zahřeje u srdce, kdykoliv se na něj podívá. Máme pro tebe hned několik tipů, všechny ale mají jedno společné - podtrhnou přirozenou krásu každé ženy, protože každá jsme jedinečná a svá.

Všechny šperky ti přijdou v červeném vánočním pytlíčku, takže s balením už si nemusíš dělat starosti. Pokud budeš chtít, rády ti do balíčku přibalíme i osobní vzkaz pro tvé blízké. Ke každému nákupu nad 2000 Kč od nás navíc dostaneš malou pozornost.

Nezapomeň, že pro všechny objednávky do konce roku prodlužujeme dobu na výměnu až do 15. 1. 2022. Nemusíš si tak dělat starosti s tím, že dárek obdarované nesedne.

 

Náramek Spojení

Novinkou letošních Vánoc je náramek Spojení, který se může stát nádherným osobním dárkem. Náramek si vytvoříš přesně na míru, zvolené kamínky ti budou symbolizovat milované osoby ve tvém životě a vaše vzájemné spojení.

   

 

Řetízky z kolekce Zvěrokruh

Objev jemné řetízky s drahým kamenem podle znamení zvěrokruhu, které přesně vystihují jednotlivá znamení a stávají se tam talismanem na míru. Všechny řetízky pro tebe máme ve stříbrné i zlaté variantě.

   

 

Betsellery, se kterými nešlápneš vedle

Ráda bys vybrala velmi decentní šperk, který se bude hodit ke každé příležitosti? Sáhni po náhrdelnících, které si zvolilo nejvíce z vás, krásných žen.

Náhrdelník Nekonečno

Jemný řetízek s přívěskem kruhu, který symbolizuje jednotu a absolutno, nekonečnost a věčné opakování života.

Náhrdelník Mořská víla

Perla je jedním z nejznámějších symbolů ženy. Náhrdelník mořská víla bude obdarované připomínat jemné ženské kvality.  

Náhrdelník Sluneční znamení

Náhrdelník Sluneční znamení vznikl kombinací amuletu Slunce a kamene podle znamení Zvěrokruhu. Tento náhrdelník připomíná, že ať už se děje cokoliv, zase vyjde Slunce.

   

 

Relaxační sady

Ani tento rok jsme tě nemohly připravit o tolik oblíbené relaxační sady s krystalovými svícny. Letos máš na výběr ze dvou variant.

Sada Lehkost

Spojení selenitu a duhového Feng Shui křišťálu nejen rozjasní mysl, ale také do domova přinese závan radosti a svěží energie, která pomůže rozptýlit jakékoliv zimní chmury.

Sada Hojnost

Magická kombinace zeleného avanturínu, kamene štěstí a hojnosti, a posvátného dřeva Pala Santa v životě obdarované navodí klid a přinese ji zdraví a prosperitu.

Achátové zarážky na knihy

Achát nejen ozdobí police s knížkami, ale při práci a učení také podpoří soustředění, sebedůvěru a navodí pocit bezpečí.

   

 

Dárkové poukazy

Nejsi si jistá, který šperk by ji nejvíce okouzlil? Perly, drahé kameny, nebo úplně minimalistický řetízek? Daruj jí dárkový poukaz na jedinečný šperk v hodnotě dle tvého uvážení a nech obdarovanou, ať si dokonalý šperk vybere sama.

 

Ženy, věříme, že vaším blízkým šperky z Tržiště štěstí budou dělat každý den stejnou radost, jako dělají nám. Užijte si Vánoce oklopené těmi nejbližšími, protože o tom to celé je.

S láskou,